وب وان-طراحی سایت

وب وان-طراحی سایت

جدیدترین مطالب و نکات در مورد طراحی سایت و سئو
وب وان-طراحی سایت

وب وان-طراحی سایت

جدیدترین مطالب و نکات در مورد طراحی سایت و سئو

هزینه طراحی سایت

اگر به عنوان کارفرما با شرکت های طراحی سایت  تماس گرفته باشید، حتماً با این موضوع مواجه شدید که قیمت طراحی سایت تعرفه ثابت و مشخصی ندارد و هر شرکتی بسته به شرایط انجام کار، قیمت های مختلفی را اعلام می کند.این موضوع باعث سردرگمی کارفرمایان می شود و  این سوال در ذهن ایجاد می شود که دلیل تفاوت زیاد در قیمت های طراحی سایت چیست؟ در این متن می خواهیم به بررسی دلیل تفاوت قیمت طراحی سایت در شرکت های مختلف بپردازیم.
  

دلیل تفاوت قیمت طراحی سایت در شرکت های مختلف :

قیمت سایت , قیمت طراحی سایت , هزینه طراحی سایت , تعرفه طراحی سایت , طراحی سایت , وب واناصلی ترین دلیل تفاوت قیمت در شرکت های طراحی سایت، نحوه انجام کار و پیاده سازی وب سایت است .هر اندازه که میزان استفاده از ابزارهای رایگان و آماده در مراحل مختلف طراحی سایت بیشتر باشد هزینه طراحی سایت و زمان تحویل سایت کاهش پیدا می کند. بدیهی است زمانی که برای نصب ابزارهای آماده یا سایت سازهای رایگان صرف می شود به مــراتب کمتــر از زمانی است که سایت به صورت کامــل کدنویسی شود. از طرف دیگر استفاده از ابزارهای آماده مشکلاتی از قبیل ضعف های امنیتی، عدم پشتیبانی مناسب، عدم انعطاف پذیری برای تغییرات، نبودن مرجع مشخصی برای بروز رسانی و . . . را نیز دارد. توصیه می کنیم اگر می خواهید وب سایت طراحی شده در روند پیشرفت کارتان تاثیرگذار باشد، از روش های اصولی طراحی سایت استفاده کنید و فریب قیمت های پایین برخی شرکت های طراحی سایت را نخورید. در ادامه به بررسی هزینه روش های مختلف طراحی سایت می پردازیم :
- طراحی سایت استاتیک یا طراحی سایت داینامیک
- طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای opensource مانند جوملا و وردپرس و . . . یا
-طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی
- طراحی قالب گرافیکی سایت به صورت اختصاصی یا استفاده از قالب های گرافیکی پیش ساخته.

هزینه طراحی سایت داینامیک و استاتیک :

در طراحی سایت داینامیک ، برای مدیریت آسانتر سایت از یک سیستم مدیریت محتوا (Content Management System) استفاده می شود. این نرم افزارها بخش مدیریتی را در اختیار مالک سایت قرار داده که امکان مدیریت، ویرایش و افزودن مقالات و اطلاعات را به مالک سایت می دهد. امکانات جانبی در طراحی سایت داینامیک بصورت جداگانه به هسته اصلی آن اضافه می گردد. هزینه طراحی سایت داینامیک به تعداد و نوع امکانات جانبی و نوع قالب طراحی شده بستگی خواهد داشت. از دیگر عوامل مؤثر در قیمت طراحی سایت داینامیک، بروز رسانی هسته اصلی سیستم از لحاظ امنیت و تکنولوژی است که معمولاً به صورت دوره ای از طرف شرکت طراحی وب سایت انجام می پذیرد.
در طراحی سایت استاتیک، صفحات به زبان HTML طراحی شده و امکان تغییر محتوای آنها به آسانی سایت داینامیک نمی باشد. هزینه طراحی سایت استاتیک بستگی به تعداد صفحات طراحی شده دارد. نکته مهم در قیمت طراحی سایت داینامیک و استاتیک این است که با وجود اینکه هزینه طراحی سایت داینامیک بیشتر از طراحی سایت استاتیک می باشد، اما نباید این نکته را فراموش نمایید که در صورت افزودن صفحات دیگر به وب سایت استاتیک، در آینده باید مجدداً هزینه طراحی سایت بپردازید در حالی که در طراحی سایت داینامیک افزودن صفحه جدید در پنل مدیریتی و توسط مالک وب سایت انجام می شود.
پس در نتیجه : صرفاً با توجه به هزینه اعلام شده اولیه برای طراحی سایت تصمیم گیری نکنید و به مشکلات و اتفاقاتی که قرار است در آینده برای سایتتان بیفتد فکر کنید. سایت شما علاوه برظاهر زیبا و جذاب نیاز به پشتیبانی و بروزرسانی مداوم دارد که اگر سایت شما به صورت داینامیک طراحی شده باشد، هزینه های کمتری در آینده پرداخت خواهیدکرد.

هزینه طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده مانند جوملا و وردپرس و . . . :

قیمت سایت , قیمت طراحی سایت , هزینه سایت , هزینه طراحی سایت , هزینه طراحی سایت با جوملا باتوجه به نیاز پویا بودن سیستم های تحت وب در نتیجه نیازبه سیستمی جهت بروز رسانی  و توسعه محتوای آن ها مطرح می گردد که با نام سیستم مدیریت محتوا شناخته می شوند.باتوجه به اینکه عملیات پایه ای همه سیستم های مدیریت محتوا شبیه هم است بنابراین نوع های آماده ای وجود دارند که برخی شرکت ها آن ها را مورد استفاده قرار می دهند و از طراحی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی اجتناب می کنند. ازجمله آن ها Joomla،Wordpress،Magento هستند.نکته مهمی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا برخی شرکت ها ترجیح می دهند از نوع های آماده استفاده کنند و برخی دیگر جداگانه طراحی می کنند.در زیر به مزایا و معایب این دو نوع می پردازیم:

مزایای استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده :

1- عدم نیاز به طراحی و اجرای سیستم مدیریت محتوای مجزا جهت ارائه  به مشتری برای مدیریت محتوای سایت یا پورتال خود.
2- پیچیده ترین قسمت در اجرای پروژه های تحت وب سیستم مدیریت محتوای آن ها است بنابراین در صورت استفاده از نوع های آماده نیاز به دانش و بکارگیری نیروهای متخصص نیست.
همانطور که می بینید مزایای اشاره شده فوق تنها برای شرکت ارائه دهنده خدمات است و نه کارفرما. پس بنابراین استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده کار را برای طراحان سایت آسانتر می کند و باعث می شود زمان کمتری را برای طراحی هر سایت اختصاص دهند.به خاطر همین موضوع هزینه طراحی سایت با استفاده از این سیستم ها هم به نسبت سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی کمتر است.طراحی سایت , معایب جوملا , معایب وردپرس , سیستم های مدیریت محتوای آماده , سی ام اس آماده

معایب استفاده از سیستم های مدیریت محتوای آماده :

1-  بوجود آمدن محدودیت توسط واسطی غریبه
2-کیفیت بسیار کمتر در مقایسه با سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی
3- عدم برخورداری از خدمات پشتیبانی مناسب
4- پیچیدگی کار با نوع  های آماده
5- کوتاه بودن عمر نوع های آماده
بالاتر گفته شد که هزینه طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوای آماده کمتر از طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی است . اما باید دید با توجه به معایب فراوان استفاده از این سیستم ها و هزینه های جانبی استفاده از آنها، آیا باز هم انتخاب سیستم های مدیریت محتوای آماده برای طراحی سایت مرقوم به صرفه می باشد؟ ( برای مطالعه متن کامل مقایسه سیستم های مدیریت محتوای آماده و اختصاصی   اینجا کلیک کنید)

هزینه طراحی سایت با استفاده از سیستم مدیریت محتوای اختصاصیWebOne :

باتوجه به مشکلات اشاره شده در سیستم های مدیریت محتوای آماده ، وب وان از نوعی سیستم مدیریت محتوای اختصاصی بهره می گیرد.سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی در جاهای مختلف ممکن است اصلا شبیه هم نباشند و بسیار متفاوت باشند.بنابراین توصیه می شوند حتماً از قبل با سیستم مدیریت محتوای شرکت های مختلف جهت تصمیم گیری بهتر آشنا شوید.در زیر به مشخصه های مهم سیستم مدیریت محتوای وب وان می پردازیم:
1- طراحی و اجرا با سبکی خاص و عدم مشابه بودن با سایر سیستم ها
2- باتوجه به نوع طراحی آن و لایه های اختصاصی آن  محدودیت های سایر سیستم های مشابه را ندارد .
3- امکان یکپارچگی به دلیل داشتن هسته مرکزی واحد
4-  هسته مرکزی بسیار منعطف و گسترده طراحی شده است،بنابراین تمامی نیاز های آینده شما بدون هیچ تغییر و هزینه ی سنگینی پوشش داده می شود.
5- با وجود هسته مرکزی  ارتباطی مستمر بین کارفرما و پیمان کار برقرار می گردد و بعد از تحویل گرفتن پروژه نیز شاهد رشد و بروز رسانی و بکارگیری تکنولوژی های جدید در پروژه خود خواهید بود.
6-  درصد وجود باگ و اشکالات فنی به حداقل خواهد رسید چراکه سیستم ماهیتی تکاملی دارد و همچنین با گزارش و  رفع باگ در یک پروژه برای مابقی پروژه ها نیز مشکل  به صورت خودکار مرتفع می گردد.
با توجه به موارد بالا ، استفاده از سیستم مدیریت محتوای اختصاصی هزینه های جانبی سایت را کاهش می دهد و بعد از طراحی سایت لازم نیست درگیر مسائلی مانند عدم پشتیبانی مناسب یا وجود باگ های فنی در سیستم شوید.هزینه طراحی سایت با استفاده از سیستم های مدیریت محتوای اختصاصی به نسبت سیستم های آماده بیشتر است ، چون زمان بیشتری صرف کدنویسی و پیاده سازی سیستم می شود و در نهایت پروژه شما منحصر به فرد خواهد بود و مشابه آن در سایر سایت ها قابل مشاهده و دانلود نیست.
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.